A Review on Digital Marketing Management During the Pandemic Period
( )

Yazar : Luigi Pio Leonardo Cavaliere  Dr. Valbona Çinaj Ribaj, Melania Riefolo, Luigi Blescia  
Türü :
Baskı Yılı : 2022
Sayı : 11
Sayfa : 130-138
    


Özet

Bu araştırma, dijital pazarlamanın uygulaması bir eğitime ve uygulamadan geçişle ilgili bakış açısını takip ediyor. Günümüzde dijital pazarlamadan faydalanabilecekleri uygulamalar, web siteleri ve sosyal medya gibi dijital kanallara ulaşmaktadır.   
Dijital ortamdaki bir teknoloji, yeni teknolojilerin ortaya çıkışı ve kullanıcılar hakkında artan bilgi miktarı ile veri analizi olmadan daha fazla pazarlama hayal etmek zor. Veriye dayalı uygulamalar, çekici ve kişiselleştirilmiş bir müşteri oluşturmasına yönelik kullanım. Veriye yönelik pazarlama, dijital kullanımla yönlendirilen, akıllı izleme ile etkinleştirilen ve her müşteriye müşteriye bir gibi davranarak etkilemek çok karmaşık bir şekilde yönlendirilir. İşletmeler ve girişimcilik, bu strateji içinde, seçim-ticaret çizimi ve daha kapsamlı bir şekilde tamamlanmış olması nedeniyle nihai ve sayısallı analizi ile bir arka plan oluşturur. Pazarlamada veri ve dijital teknolojiler, birkaç duygu verici dönüşüme geçtiler. Her aşama, eğitim için pazarlaman hazırlıklarını ve yardımcı malzemeye yardımcı olacak şekilde yardımcı olacaktır. 
Geçmiş literatürden yararlanır ve zaman içindeye yönelik pazarlama ve dijital teknolojiler doğru şekilde tasarlamak. Tüm dünya'nın 2021' bu yana bir kullanımı eski bir seçimden oluşan ve Big Data'nın yaygınlaşmasıyla ortaya çıkacak şekilde ortaya çıkacak. günümüzde modern anlamda yararlanılabilir, veriye göre iyin olabilir ve gerekliliği anlaşılır. Müşteriler için yüksek talepler, beklentiler ve tabi ki nihai sonuçlar, belirli amaçlar için yetiştirilir ve uygulanır. Veriye yönelik pazarlamanın tam olarak ne amaçla ve bir pazarlama markanızın iş hedefine uygunna nasıl iyi yardımcıne olarak bakalım.  



Anahtar Kelimeler

yönetim, dijital pazarlama, organizasyonlar, dünya çapında web, sosyal medya



Abstract

Bu araştırma, dijital pazarlamanın dünyadaki önemli bir değişime ve işin çevrimdışından çevrimiçine geçişine nasıl katkıda bulunduğunu araştırıyor. Günümüzde Dijital pazarlama sayesinde kuruluşların ürünleri çok yönlü uygulamalar, web sitesi sayfaları ve sosyal medya gibi dijital kanallara erişmektedir.   
Dijital ortamdaki bir değişiklik, yeni teknolojilerin ortaya çıkışı ve müşteriler hakkında artan bilgi miktarı ile veri analizi olmadan daha fazla pazarlama hayal etmek zor. Veriye dayalı erişim, işletmelerin ilgi çekici ve kişiselleştirilmiş bir müşteri deneyimi oluşturmasına olanak tanır. Veriye dayalı pazarlama, dijital verilerle yönlendirilen, akıllı izleme ile etkinleştirilen ve her müşteriye potansiyel bir alıcı gibi davranarak doğrudan etkileşim yaratan çok karmaşık bir süreçtir. İşletmeler ve girişimcilik, bu strateji sırasında, e-ticaret satış biçimleri ve daha fazlası aracılığıyla gruplandırılmış verilerin istatistiksel ve bilgisayarlı analizi sayesinde karı maksimize ederek bilgi, trendler ve dijital felsefe ile bir arka plan oluşturur. Pazarlamada veri ve dijital teknolojilerin uygulanması, birkaç heyecan verici dönüşüm aşamasından geçti. Her aşama, kuruluş içindeki pazarlama işlevinin kapsamını ve rolünü dönüştürmeye ve artırmaya yardımcı oldu. 
Geçmiş literatürden yararlanır ve zaman içinde veriye dayalı pazarlama ve dijital teknolojilerin uygulamalarını sistematik olarak izleriz. Tüm dünyanın 2021'den bu yana bir yıldan fazla bir süredir çevrimiçi faaliyet gösterdiği ve Big Data'nın yaygınlaşmasıyla eskiyi şekillendirdiği ortaya çıktı. Günümüzde modern pazarlama uzmanları, veriye dayalı stratejilerin öneminin ve gerekliliğinin çok iyi farkında. Müşteriler için yüksek talepler, beklentiler ve tabii ki anlık sonuçlar, belirli verilere dayalı bilinçli kararlar ve eylemler gerektirir. Veriye dayalı pazarlamanın tam olarak ne olduğuna ve bir pazarlama stratejisinin markanızın iş hedeflerine ulaşmasına nasıl yardımcı olabileceğine tam olarak bakalım.  



Keywords

yönetim, dijital pazarlama, organizasyonlar, dünya çapında web, sosyal medya